آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

طعنه سنگین روسیه به پنتاگون

نخست وزیر روسیه در واکنش به ادعای یک ژنرال آمریکایی که مدعی داشتن برنامه‌ای برای رخنه به پدافند هوایی روسیه شده بود گفت، نیازی به اظهار نظر در مورد سخنان احمقانه ژنرال‌های آمریکایی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 23
کد خبر: ۲۳۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیر روسیه در روزهای گذشته در پاسخ به یکی از مقام‌هاش ارشد نیروی هوایی آمریکا که مدعی شده بود طرحی برای از کار انداختن پدافند هوایی یکپارچه روسیه در «کالینینگراد» را داد، ادعای او را «احمقانه» خواند.

 

به نوشته وبگاه «استرایپس» ژنرال «جف هریگین» فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اروپا هفته گذشته در نشست خبری در دفتر وبگاه «بریکینگ دیفنس» در واشنگتن مدعی شده بود که نیروی هوایی این کشور طرحی را برای از کار انداختن سامانه دفاع هوایی یکپارچه روسیه در کالینینگراد دارد.

 

به دنبال مطرح شدن این ادعا، «دیمیتری مدودوف» نخست وزیر روسیه نیز در این زمینه در گفت‌وگو با یک رسانه روسی اظهار داشت، پنتاگون بهتر است به جای از کار انداختن سامانه‌های دفاع هوایی فعال روسیه در کالینینگراد بر رفع نقایص سامانه‌های دفاع هوایی خود تمرکز کند.

 

دفاع هوایی کالینینگراد مجهز به انواع سامانه‌های دفاع هوایی از عمده دغدغه‌های آمریکا و متحدان اروپایی این کشور محسوب می‌شود.

 

 

مدودوف اظهار داشت، نیازی به اظهار نظر در مورد همه سخنان احمقانه ژنرال‌های آمریکایی نیست.

 

نخست وزیر روسیه خطاب به ژنرال آمریکایی گفت: «شما بهتر است به تجارت خود بپردازید و از با دفاع ضد موشکی و سامانه‌های تولید شده ساخت آمریکا مراقبت کنید.»

 

مدودوف حمله پهادی اخیر نیروهای یمنی به عربستان سعودی را «شکست مفتضحانه» خواند که ناشی از ناتوانی سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» ساخت آمریکا برای محافظت از تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان بود.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار